Integritets policy

/Integritets policy
Integritets policy2018-10-16T10:13:32+00:00

Personuppgifter

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av SRS Speedraceshop i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas.

Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.

Cookies

En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök.
När du besöker speedraceshop.se lagras alltså cookies i din dator, men våra cookies innehåller aldrig
personlig data.
Nästan alla webbplatser använder cookies. De syftar till att hjälpa till, i många fall är cookies nödvändiga för
att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen.
Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och innehåller bl.a. information
om användarinställningar, inloggning samt hur webbplatsen används.
Genom cookies ser vi vad våra kunder gör, men inte vem som gör vad. Vi använder denna information, som
alltså inte räknas in under personlig data, för att analysera och förbättra vår verksamhet samt din upplevelse
som kund.

Invändningar

Om du anser att vi behandlar din personliga data i strid med gällande dataskyddsreglering bör du anmäla detta
till oss så fort som möjligt. Våra kontaktuppgifter framgår nedan. Du har också alltid rätt att vända dig till
Datainspektionen om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter.
Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på
info@speedraceshop.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng